Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci pestisorul tau auriu sa traiasca mult timp – CumFacSa.ro

Cum sa faci pestisorul tau auriu sa traiasca mult timp

Unelte articol

Un pestisor de aur poate sa ajunga pana la varste cuprinse intre 10-25 de ani daca este ingrijit cum trebuie. In acest articol poti afla ce fel de conditii trebuie sa ii pregatesti pestelui tau pentru ca acesta sa traiasca cat mai mult.

Pasi

 1. 1

  Cumpara un acvariu cat mai mare. Desi volumul intern recomandat al unui acvariu, pentru a acomoda un pestisor auriu este de 20 litri, tu vei avea nevoie de un acvariu de cel putin 40 de litri pentru a tine un singur peste.

 2. 2

  Instaleaza acvariul si toate echipamentele inainte sa cumperi pestele. Va trebui sa incepi pregatirile cu cel putin doua saptamani inainte, pentru ca bacteriile sa se acumuleze in apa pentru a descompune mizeria pe care o produce pestele.

 3. 3

  Furnizeaza pentru pestele tau stimulenti atat fizici cat si psihici. Decoreaza-ti acvariul cu pietris, nisip, lemn, plante vii sau de plastic. Incearca sa fii cat mai original la acest capitol.

 4. 4

  Adauga diverse echipamente care ajuta la difuzia oxigenului in apa. Va fi de ajuns o mica pompa de aer.

 5. 5

  Curata acvariul macar odata la doua saptamani.

 6. 6

  Lasa apa sa isi schimbe temperatura in functie de sezon. Pestisorii aurii traiesc in ape cu temperaturi cuprinse intre 15-20 grade Celsius.

 7. 7

  Hraneste-ti pestele de cel mult trei ori in fiecare zi. Ai totusi grija si nu le da prea multa mancare. Dupa ce pestele tau termina de mancat, ai grija si curata resturile de mancare din apa daca ai aceasta posibilitate.

 8. 8

  Ai grija unde plasezi acvariul. Nu il pune langa un aparat de aer conditionat, langa o usa sau o fereastra. Daca eviti acele locuri, atunci nu vei produce schimbari bruste de temperatura in acvariu.

 9. 9

  Monitorizeaza in permanenta compozitia chimica a apei cu un kit de testare.

Previous postCum sa faci ridicari cu ganterele pentru biceps (ciocane) Next postCum sa faci ochii caprui sa fie minunati

Related Posts

Posteaza un comentariu


close