Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un acvariu sa arate ca si cum ar fi fost proiectat de un profesionist – CumFacSa.ro

Cum sa faci un acvariu sa arate ca si cum ar fi fost proiectat de un profesionist

Unelte articol

Aici poti sa gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti faci acvariul sa arate cat mai bine.

Pasi

 1. 1

  Va trebui sa alegi nisip sau pietris cu o culoare cat mai naturala. Astfel, jumatate din cantitatea de nisip va trebui sa fie nisip special pentru acvarii, iar cealalta parte va trebui sa fie nisip simplu (pe care il pui in groapa cu nisip in care se joaca copiii).

 2. 2

  Daca vrei sa atragi privirile, atunci va trebui sa pui in acvariu plante vii. Astfel, pestii se vor simti bine intr-un mediu care se aseamana cu habitatul lor natural. Va trebui totusi sa te informezi pentru a afla cum poti sa mentii in viata plantele si cum sa ai cat mai mare grija de acestea.

 3. 3

  Alege decoratiunile pe care sa le instalezi in acvariu. Cel mai bine este sa folosesti decoratiuni naturale, cum ar fi bucati de lemn, bucati de nuca de cocos sau pietre.

 4. 4

  Cumpara un background negru pe care sa il lipesti pe peretele de langa acvariu. Astfel vei reusi sa faci acvariul sa arate mult mai bine, decat daca nu vei folosi niciun background.

 5. 5

  Incepe sa montezi decoratiunile in acvariu, dupa ce ai pus nisip sau pietris pe jos, dar inainte sa umpli acvariul cu apa.

 6. 6

  Cea mai mare piesa de decoratiuni va trebui sa o pui in partea stanga sau in centru. Astfel, decorul va arata mult mai bine decat daca ai incerca sa creezi un anumit echilibru in acvariu.

 7. 7

  Aranjeaza plantele intr-o maniera cat mai corespunzatoare.

 8. 8

  Incearca diferite modalitati de iluminare a acvariului pana cand o gasesti pe cea potrivita.

 9. 9

  Va trebui sa lasi asa acvariul, sa pornesti filtrul si sa astepti cel putin doua saptamani pana sa aduci pestii si sa ii pui in apa.

Previous postCum sa faci un caine sa te placa Next postCum sa faci sa treaca timpul intr-un avion

Related Posts

Posteaza un comentariu


close