Cum sa faci un pestisor de aur sa fie cat mai interesant

Unelte articol

Invata, cu ajutorul acestui articol, cum sa faci ca pestisorul tau de aur sa nu mai arate asa de plistisitor.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa decorezi acvariul in care iti tii pestisorul de aur. Te invitam sa cauti la noi pe site cum sa decorezi un acvariu pentru un pestisor de aur.

 2. 2

  Ofera-i pestelui tau un nume cat mai original. Daca nu gasesti un nume potrivit, poti oricand sa cauti pe internet un nume potrivit pentru un peste de aur.

 3. 3

  Trebuie sa stii ca pestisorii de aur din anumite specii pot sa ajunga pana la lungimea de 25-30 de centimetri daca traiesc in conditii optime.

 4. 4

  Interactioneaza cu pestele tau. Indiferent de ce spun diferite persoane, tu trebuie sa stii ca pestii de aur au o memorie puternica. Asa ca nu ezita sa ii vorbesti pestisorului tau atunci cand il hranesti.

 5. 5

  Daca acvariul tau este indeajuns de mare pentru a mai acomoda inca un pestisor de aur, atunci nu ezita sa il aduci la tine. Daca ai cel putin doi pestisori de aur in acvariu, atunci acestia nu se vor mai plictisi si vor ajunge sa se joace intre ei si sa interactioneze.

 6. 6

  Cauta sa te documentezi pe internet pentru a afla cat mai multe informatii despre pestisorii de aur si despre cum poti sa ai grija de acestia.

Previous postCum sa faci un test de spirometrie Next postCum sa faci un iepure sa te placa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close