Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti pestii tropicali – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti pestii tropicali

Unelte articol

Hrana pe care o oferi pestilor depinde de fiecare specie in parte, precum si de dimensiunile fiecareui peste in parte. Invata cum sa ii hranesti corespunzator.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa stii daca pestii sun vegetarieni, carnivori, sau ambele variante. Acest lucru este foarte important, pentru a sti sa le oferi mancarea potrivita.

 2. 2

  Trebuie sa stii ce dieta au pestii.
  * Daca un peste este vegetarian, atunci acesta ar trebui sa fie hranit cu mancare verde, precum frunze de salata, legume, etc.
  * Daca un peste este carnivor, atunci va trebui sa fie hranit cu carne rosie, cruda, taiata in bucati sa fasii cat mai mici si subtiri.
  * Daca pestii tai mananca si legume si carne, atunci poti sa ii hranesti cu o combinatie din mancarea mentionata mai sus.

 3. 3

  Atunci cand iti hranesti pestii, daca ai posibilitatea, va trebui sa lasi mancarea sa pluteasca la suprafata, astfel incat, daca pestii vor sa manance, atunci acestia vor urca pana la suprafata pentru a se hrani.

 4. 4

  Daca vezi ca pestii mananca prea mult, atunci este in regula daca nu il hranesti timp de 1-2 zile, pentru a-i oferi timp sa digere mancarea.

Previous postCum sa identifici boala Alzheimer Next postCum sa folositi cat mai corect picaturile de ochi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close