Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti un peste – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti un peste

Unelte articol

Acesta este un lucru simplu, pe care trebuie sa il stii daca ai acasa un acvariu cu pesti.

Pasi

 1. 1

  Cumpara mancarea potrivita pe care stii ca o mananca pestii pe care ii ai in acvariu. Va trebui sa te interesezi, si in functie de speciile de pesti pe care le tii in acvariu, sa le oferi hrana potrivita.

 2. 2

  Hraneste-ti pestii cu cantitati mici de mancare, exact cu atata mancare cat pot sa manance in 2-3 minute. De asemenea, asigura-te ca mancarea pe care le-o dai are dimensiuni mici, pentru a putea fi inghitita de catre pesti.

 3. 3

  Imprastie mancarea pe suprafata apei, pentru a oferi tuturor pestilor posibilitatea sa se hraneasca.

 4. 4

  De cateva ori pe saptamana va trebui sa iti hranesti pestii cu mancare proaspata sau inghetata, cum ar fi cu rame, viermi sau cu creveti. Acest lucru este necesar pentru a oferi pestilor necesarul de nutrienti de care au nevoie.

 5. 5

  De asemenea, poti sa le suplimentezi dieta cu legume, precum morcovi, castraveti, salata si mazare.

 6. 6

  Trebuie sa tii cont si de cata mancare poate consuma un peste. De exemplu, stomacul unui peste are aceleasi dimensiuni ca si ochiul sau.

Previous postCum sa folosesti corect apa de gura Next postCum sa gasesti un magazin de animale pe care sa te poti baza

Related Posts

Posteaza un comentariu


close