Cum sa hranesti un peste cu mana

Unelte articol

Urmatoarele sugestii iti vor fi de ajutor daca vrei sa afli cum poti sa hranesti un peste cu mana.

Pasi

 1. 1

  Alege pestii potriviti. Unii pesti pot sa tolereze prezenta umana, pe cand alti pesti se intimideaza atunci cand cineva se apropie prea tare de ei.

 2. 2

  Alege locul in care vei hrani pestii. Fie ca va fi la iazul tau, langa acvariu sau intr-un par, va trebui sa iti stabilesti un anumit loc din care vei hrani de acum incolo pestii.

 3. 3

  Ia-o cat mai incet. Pentru inceput va trebui doar sa arunci cu mancare in apa si sa urmaresti pestii cum o mananca. Astfel vei permite pestilor sa se obisnuiasca cu prezenta ta. Primii pesti care vor manca vor fi si cei mai curajosi pesti. Va trebui sa repeti acest proces de cateva ori pana cand pestii se vor obisnui cu prezenta ta.

 4. 4

  Pe masura ca hranesti pestii cu mancare, muta-ti mana din ce in ce mai aproape, in asa maniera incat, dupa cateva incercari sa fii cu mana deasupra apei.

 5. 5

  Odata ce simti ca pestii au inceput sa prinda curaj si s-au obisnuit cu prezenta ta, poti sa iti putina mancare in mana, sa tii mana cat mai aproape deasupra apei si sa astepti pana cand pestii vor manca din mana ta.

 6. 6

  Ai grija si nu fa zgomot si nici miscari bruste, deoarece risti sa sperii pestii de langa tine.

 7. 7

  Odata ce pestii s-au obisnuit cu prezenta ta si mananca din mana de la tine, poti sa ii hranesti in aceasta maniera in mod regulat.

Previous postCum sa folosesti cateva tehnici de relaxare pentru a elimina stresul dintr-o relatie Next postCum sa gasesti un spray bun pentru a alunga mustele de pe cai

Related Posts

Posteaza un comentariu


close