Cum sa iti dai seama daca un pestisor de aur a ajuns la maturitate

Unelte articol

Urmareste pasii de mai jos pentru a afla daca pestisorul tau de aur a ajuns la maturitate.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa afli ce specie de pestisor de aur ai. Acest articol este despre pestii normali aurii, pe care ii gasesti la orice magazin de animale.

 2. 2

  Afla cat mai multe informatii despre culoarea pestelui tau. Daca acesta este de culoarea bronzului, atunci acesta probabil ca are mai putin de 1 an. Daca in schimb are o culoare aurie, atunci probabil ca pestele este adult (are mai mult de doi ani).

 3. 3

  Trebuie sa stii ca inotatoarea de la coada pestelui este bifurcata si are o forma foarte ascutita.

 4. 4

  Fii foarte atent la marimea pestelui. Unii pestisori aurii pot sa ajunga pana la lungimea de 25 de centimetri. Daca un peste este mult mai mic, atunci acesta fie inca este tanar, fie nu este hranit cum trebuie.

 5. 5

  De asemenea, masculii care au ajuns la maturitate vor avea pete mici albe pe branhii. Aceste pete albe nu apar decat atunci cand masculul este indeajuns de mare pentru a se imperechea.

 6. 6

  Pentru ca un pestisor auriu sa poata ajunge la dimensiunile maxime atunci cand ajunge la maturitate, acesta ar trebui tinut intr-un acvariu de cel putin 60-80 de litri.

Previous postCum sa iti dai seama daca esti alergic la alcool Next postCum sa iti dai seama daca tocmai ai suferit un atac de cord

Related Posts

Posteaza un comentariu


close