Cum sa iti mentii broasca testoasa cat mai fericita

Unelte articol

Citeste in continuare daca vrei sa afli cum poti sa faci ca broasca ta testoasa sa fie cat mai fericita.

Pasi

 1. 1

  Pentru a face ca broasca ta testoasa sa fie cat mai fericita, atunci va trebui sa interactionezi cu ea cat mai mult. Acest lucru inseamna sa o mangai pe carapace si sa o iei in mana.

 2. 2

  Lasa broasca testoasa sa explorere cat mai mult imprejurimile. Odata ce testoasa devine cat mai familiara cu lucrurile din jurul ei, aceasta va fi cat mai sociabila cu tine si cu alte persoane.

 3. 3

  Ofera-i o dieta cat mai variata. Hraneste-o in fiecare saptamana cu alta mancare pentru a evita monotonia.

 4. 4

  Ofera-i broastei tale spatiu pentru a inota cat mai mult. Daca broasca ta nu creste, atunci acest lucru se poate datora faptului ca are prea putina apa si ca apa nu este destul de adanca. Asigura-te ca ai un acvariu potrivit pentur broasca ta.

 5. 5

  Pentru ca testoasa ta sa traiasca intr-un mediu cat mai placut, asigura-te ca o tii intr-un acvariu cat mai interesant. De aceea va trebui sa adaugi cat mai multe elemente decorative, in functie de spatiul de care dispui.

 6. 6

  Ar fi o alegere foarte buna din partea ta daca te decizi sa mai cumperi inca o testoasa. Astfel, prima ta testoasa va avea companie si nu se va mai plictisi de acum incolo.

Previous postCum sa iti pregatesti copilul pentru a avea grija de un peste Next postCum sa maresti tensiunea arteriala scazuta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close