Cum sa scapi apa tulbure din acvariu

Unelte articol

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a avea apa cat mai limpede in acvariu.

Pasi

 1. 1

  Invata despre pestii din acvariul tau. Exista trei tipuri de apa tulbure : alba, verde si galbena. Determina care tip de apa tulbure se afla in acvariul tau si incearca sa pleci de la acea problema.

 2. 2

  Daca apa tulbure are o culoare alba, atunci acest lucru poate sa fie datorat bacteriilor din apa. Acest lucru este cel mai des intalnit la acvariile noi. De cele mai multe ori, odata ce apa este recirculata, bacteriile vor disparea de la sine. Intre timp, daca schimbi cate 15-20% din cantitatea de apa din acvariu in fiecare zi, acest lucru poate sa grabeasca acest proces de limpezire a apei.

 3. 3

  Daca apa este verde, acest lucru se poate datora prezentei algelor. Algele apar din cauza se in apa se afla un exces de nutrienti. Nu dauneaza pestilor, dar nici nu fac o priveliste frumoasa din acvariul tau. Hraneste pestii cu mai putina mancare si lasa lumina inchisa timp de cateva zile. Astfel, algele pot sa dispara.

 4. 4

  Apa galbena se poate datora excrementelor pestilor. Pentru a scapa de aceasta problema, curata acvariul mai des. De asemenea, indeparteaza toate plantele moarte din acvariu.

Previous postCum sa rezisti fara sa mananci sase ore Next postCum sa scapi de imperfectiunile pielii

Related Posts

Un comentariu

 1. […] Iti recomandam sa citesti articolul urmator: Apa tulbure in acvariu. […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close