Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa adopti un animal de pe strada – CumFacSa.ro

Cum sa adopti un animal de pe strada

Unelte articol

Daca gasesti pe strada un caine sau o pisica pierduta sau care nu a avut niciodata stapan si vrei sa o ajuti, cea mai buna metoda este sa o iei in caminul tau, oferindui-i siguranta necesara si confortul unei familii iubitoare.

Pasi

 1. 1

  Apropie-te de animal cu grija si calm. Tine o bucata de carne intr-o mana pentru a ademeni animalul si o lesa in cealalta mana, la distanta mai mare. Relaxeaza-te si nu arata semne ca ai fi tensionat, deoarece animalul va fugi de tine.

 2. 2

  Cand animalul este destul de aproape pentru a-l prinde, fii mai relaxat, ofera-i carnea, mangaie incet animalul pana cand acesta are incredere in tine. Apoi, cu grija, pune-i lesa.

 3. 3

  Du animalul acasa si da-i de mancare, preferabil mancare pentru caini sau pisici (in functie de ce animal ai adus) sau carne. Cat mananca, umple cada cu apa si pregateste-te sa-i faci o baie. Nu uita sa folosesti doar sampon pentru caini sau pisici special.

 4. 4

  Cand ai terminat de facut baia, urca animalul in masina si du-l la veterinar. Acesta va verifica animalul daca are un microcip, caz in care va contacta stapanii. Daca nu, vor avea grija de animal sau il vor duce la un adapost in masura in care nu doresti sa-l adopti.

Previous postCum sa administrezi medicamente unei pisici Next postCum sa aduci un catel nou langa pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close