Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli care este animalul tau preferat – CumFacSa.ro

Cum sa afli care este animalul tau preferat

Unelte articol

Avand in vedere numarul mare de specii de animale existent si preferintele excentrice ale lumii moderne, poate fi dificil sa te hotarasti care este animalul tau preferat. Daca doresti sa-ti achizitionezi un animal de companie si nu stii ce vrei sa alegi, noi te putem ajuta sa-ti dai seama care a animalul potrivit pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Fa o lista cu animalele care iti plac mult. Incearca sa le acorzi note in functie de cat de mult iti plac, si apoi ordoneaza-le in ordinea notelor. Daca observi ca iti plac mai mult pisicile De exemplu, poti cauta in randul animalelor precum vulpile – fii creativ!

 2. 2

  Fa-ti temele! Cauta informatii cat mai mult cu privire la animalele care ai hotarat ca iti plac. Daca te impresioneaza aspectul lor exterior, comportamentul acestora, modul in care se manifesta – toate acestea sunt intrebari pe care trebuie sa ti le raspunzi inainte de a te hotara. Incearca sa folosesti website-uri precum wikipedia.org sau nationalgeographic.com pentru a gasi mai multe informatii.

 3. 3

  Daca vrei sa-ti alegi un animal, nu te gandi niciodata la ce va spune lumea despre tine sau alegerea pe care o faci. Trebuie sa iei o decizie in conformitate cu ceea ce iti doresti tu, nu cei din jurul tau.

 4. 4

  Animalul pe care il vei alege va spune multe despre tine, daca l-ai ales cu grija avand in vedere criteriile enuntate mai sus. Daca alegi o specie cu o paleta larga de subspecii sau genuri precum cainele sau pisica, s-ar putea sa doresti sa reduci putin aria animalelor care compun specia respectiva. Incearca sa alegi in functie de mediul in care traiesc sau marimea acestora. Nu te ascunde de alegerea pe care ai facut-o! Oamenii sunt diferiti si trebuie sa te manifesti in modul in care ti se pare normal. Fii mandru de animalul tau preferat!

Previous postCum sa aduci un catel nou langa pisica ta Next postCum sa ai grija de bandajele animalului tau de casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close