Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de puii de capra – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de puii de capra

Unelte articol

Puii de capra au nevoie de foarte multe lucruri. Daca nu stii ce anume sa le oferi, te invit sa citesti in continuare.

Pasi

 1. 1

  Hraneste puiul de capra in mod regulat cu lapte. Cel mai bun lapte ar fi lapte de capra, dar poti sa il hranesti si cu lapte de vaca. Va trebui totusi sa adaugi cate o lingura de sirop de porumb la fiecare litru de lapte cu care iti hranesti puiul de capra. Hraneste puiul de capra cat mai des si in cantitati mici, deoarece puii de capra au stomacul de dimensiuni foarte mici.

 2. 2

  Ofera-le un adapost care sa ii protejeze de vremea de afara si sa fie cat mai calduros pe timp de iarna si cat mai racoros si umbrit pe timp de vara.

 3. 3

  Ingrijeste-le foarte bine copitele. Acesta nu este un lucru greu de facut, dar ai grija sa nu ii ranesti.

 4. 4

  Scurteaza sau taie de tot coarnele puiului de capra daca ai aceasta posibilitate. Desi pare un lucru crud si nemilos pe care poti sa il faci, te asiguram ca este ceva perfect normal. Un pui de capra se poate rani singur daca are coarne.

 5. 5

  Imprieteneste-te cu puiul de capra. Acest lucru poate sa dureze destul de mult (intre 1-2 luni). Fii cat mai calm in preajma puiului de capra si mangaie-l usor. Ai nevoie de rabdare si de perseverenta daca vrei sa ajunga sa te iubeasca.

Previous postCum sa ai grija de pauni Next postCum sa ai grija de puiul tau de Chihuahua

Related Posts

Posteaza un comentariu


close