Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de un papagal daca ii cad penele – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de un papagal daca ii cad penele

Unelte articol

In acest articol gasesti cateva modalitati prin care poti preveni sau opri caderea penelor papagalului tau.

Pasi

 1. 1

  Ai grija de papagal si tine-l la un regim alimentar strict si cat mai sanatos. Acesta ar trebui sa fie hranit doar cu o mancare de cea mai buna calitate.

 2. 2

  Papagalul tau ar trebui sa aiba o colivie cat mai incapatoare, cu multe jucarii pentru a se mentine cat mai ocupat si pentru a face cat mai multe exercitii in colivie.

 3. 3

  Ofera-i papagalului tau cat mai multa atentie si joaca-te cat mai mult cu el. Papagalul tau, in cazul in care nu are niciun partener, ar trebui sa iasa din colivie cel putin odata pe zi, cel putin o ora.

 4. 4

  Du-l la un medic veterinar. De regula, caderea penelor este insotita de durere, lucru care duce spre o problema de sanatate a pasarii.

 5. 5

  In unele cazuri, caderea penelor poate sa fie permanenta. In acest caz, tot ce poti sa ii faci este sa ii oferi cat mai multa dragoste si atentie si sa il duci la medicul veterinar, pentru a te asigura ca este sanatos.

Previous postCum sa ai grija de un nou pui de pisica Next postCum sa ajungi sa iti cunosti pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close