Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajuti animalele care sunt maltratate – CumFacSa.ro

Cum sa ajuti animalele care sunt maltratate

Unelte articol

Cruzimea fata de animale se manifesta in viata cotidiana cu o frecventa ingrijoratoare. Daca exista in zona ta, e foarte posibil sa existe si in cartierul tau. Cu totii ar trebui sa depunem un efort constient pentru a preveni aceste abuzuri.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la siguranta animalului intai. Daca vezi un animal maltratat, nu incerca sa-l scoti din mediul in care se afla imediat. Acest lucru poate fi periculos atat pentru tine cat si pentru animal.

 2. 2

  Cere ajutor. Pentru a anunta autoritatile, trebuie sa contactezi organele de justitie, deoarece aceste fapte sunt incriminate de legislatia in vigoare.

 3. 3

  Inainte de ajunge organele statale pe care le-ai contactat la fata locului, ia notite cu privire la tot ceea ce ai vazut: conditia in care se afla animalul, adapostul care ii este oferit sau orice alte informatii care ar putea organele pe care le-ai anuntat.

 4. 4

  Cand organele sesizate ajung la fata locului, ofera-le notitele si lasa-i sa-si faca datoria. Ai facut tot ce tine de tine, de acum este datoria lor sa se ocupe de aceasta problema.

 5. 5

  In acelasi timp, poti anunta si presa pentru a mediatiza aceste evenimente si a preveni aparitia lor.

Previous postCum sa ai o vizita de succes la veterinar Next postCum sa ajuti animalele ranite

Related Posts

Posteaza un comentariu


close