Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajuti animalele sa traiasca mai mult – CumFacSa.ro

Cum sa ajuti animalele sa traiasca mai mult

Unelte articol

Daca vrei sa ajuti animalele sa traiasca o viata mai lunga trebuie sa intelegi toate aspectele existentei lor. De la cerintele de nutritie, la cum trebuie sa fie locul de dormit, temperatura in care trebuie sa traiasca, daca trebuie sa aiba activitati fizice sau daca are anumite obiceiuri salbatice care trebuie eliminate din comportament.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca animalul tau de casa are apa proaspata in fiecare zi. Pentru a se putea hidrata, animalul are nevoie de apa din abundenta in perioadele calde. Pentru un caine sau o pisica e de ajuns un bol cu apa, insa pentru o insecta sau o pasare probabil trebuie sa folosesti un disc de bumbac imbibat in apa. Depinde de specia de animal si de nevoia acestuia de hidratare, asa ca cel mai bine e sa te interesezi inainte de a avea grija de un asemenea animal.

 2. 2

  Joaca-te cu animalul tau in fiecare zi. Pentru majoritatea animalelor, e important ca ele sa nu devina plictisite, sa fie voioase si sa aiba o viata activa. Daca detii o tarantula, insa, nu e necesar sa te joci cu ea in fiecare zi. Fa-ti temele dinainte si afla cat de mult efort fizic trebuie sa faca animalul pentru a il stimula indeajuns. Animalele se simt iubite daca le oferi atentie.

 3. 3

  Du-ti animalul de companie la veterinar sau la specialistul care se ocupa de el in mod regulat. Aceasta responsabilitate in calitate de stapan iti apartine in totalitate.

 4. 4

  Dreseaza-ti animalul. Daca ai un animal de companie care poate fi dresat, cel mai bine e sa-l inveti cum sa asculte de tine pentru a fi tu in siguranta, precum si celelalte persoane care interactioneaza cu el. Dresatul animalelor iti face viata mai usoara, si va va ajuta sa va apropiati.

 5. 5

  Da-le animalelor de mancare cat trebuie. Afla ce nutrienti sunt necesari pentru dezvoltarea normala a animalelor. Nu incerca sa ghicesti doar pentru ca asa ai auzit sau crezi ca ai gasit solutia potrivita. Intreaba de medicul veterinar sau oamenii din cluburi de animale pentru a afla mai multe informatii. Afla si ce trebuie sa faci in cazul in care animalul se imbolnaveste, precum si ce alimente trebui sa-i oferi in aceste perioade.

Previous postCum sa ajuti animalele ranite Next postCum sa ajuti o pisica sa nasca

Related Posts

Posteaza un comentariu


close