Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegeti o persoana care sa va ingrijeasca animalul de casa – CumFacSa.ro

Cum sa alegeti o persoana care sa va ingrijeasca animalul de casa

Unelte articol

Cu totii trebuie sa lasam acasa animalele atunci cand vrem sa plecam in concediu sau in vacanta. Pentru a va asigura grija animalului respectiv, trebuie sa av asigurati sa gasiti o persoana potrivita pentru a avea grija de animal cat timp sunteti plecati.

Pasi

 1. 1

  Vorbiti cu un prieten, vecin sau cu un alt membru al familiei. Cel mai bine ar fi daca ati putea sa gasiti o persoana inc are sa aveti mare incredere ca va avea grija de animalul dumneavoastra.

 2. 2

  Inainte de a lasa animalul in grija cuiva, puteti sa ii luati un mini-interviu, pentru a va asigura ca acea persoana este pregatita sa aiba grija de animal.

 3. 3

  Puteti pune diverse intrebari sau sa cereti informatii precum daca acea persoana are vre-un animal pe acasa, daca a mai ingrijit alte animale, daca are timpul si rabdarea necesara ingrijirii unui animal.

 4. 4

  Inainte de a lasa animalul in grija acelei persoane, puteti aduce persoana respectiva acasa la dumneavoastra, pentru a se familiariza cu animalul si invers.

 5. 5

  In final, daca totul decurge foarte bine, intrebati-va pe dumneavoastra daca aveti mare incredere in acea persoana, pentru a o lasa sa aiba grija de animalul dumneavoastra de companie.

 6. 6

  Cel mai bine ar fi sa lasati pe o lista ce anume are de facut pentru animalul respectiv, ce mancare sa ii dea, cata mancare sa ii dea, cat de des sa ii faca curat la locul unde doarte, cand sa o scoata afara. Trebuie sa veniti cu toate informatiile referitoare la aceste lucruri.

Previous postCum sa ajuti un pui de pasare care a cazut din cuibul sau Next postCum sa alegi cel mai bun culcus pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close