Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o cusca pentru papagalul tau – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o cusca pentru papagalul tau

Unelte articol

Avand in vedere diveristatea coliviilor pe care magazinele de animale le pun la dispozitia clientului, poate fi dificil sa alegi o cusca. Noi iti aratam cum sa faci alegerea potrivita.

Pasi

 1. 1

  De cele mai multe ori marimile recomandate pe colivii sunt putin prea mici pentru speciile de pasari recomandate, asa ca alege o colivie ceva mai mare, singurul factor important fiind ca papagalul sa nu-si poata prinde capul intre gratiile acesteia.

 2. 2

  Unele pasari sunt foarte bune la evadat, trasatura mostenita genetic. Trebuie sa te asiguri ca ai o colivie care nu permite pasarii sa iasa, si poti opta chiar pentru o colivie care are un mecanism de inchidere mai complex.

 3. 3

  Cand alegi o colivie, asigura-te ca elementul important este latimea acesteia si nu inaltimea. Papagalilor le trebuie mai mult loc pentru a se putea retrage cand sunt speriati sau au nevoie de o oarecare intimitate. De asemenea, acestia pot dezvolta probleme comportamentale daca au aceeasi rutina zilnica si nu au loc unde sa se miste.

 4. 4

  Nu cumpara o colivie care este vopsita. Vopselele moderne contin zinc, iar cele mai vechi sunt pe baza de plumb, ambele fiind otravitoare pentru papagali. Cere magazinului de unde cumperi colivia sa iti ofere o garantie scrisa ca aceasta nu prezinta urme de zinc sau de plumb.

 5. 5

  Alege o cusca practica si utila, nu una care arata frumos. Desi te gandesti ca trebuie sa arate bine in casa, acest lucru e cel mai putin important, pentru ca siguranta papagalilor este prioritatea.

Previous postCum sa alegi o bona pentru cainele tau Next postCum sa alegi o vesta gonflabila pentru cainele tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close