Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa atragi multe pasari la casa sau la gradina ta – CumFacSa.ro

Cum sa atragi multe pasari la casa sau la gradina ta

Unelte articol

Este o priveliste frumoasa sa vezi o gradina plina cu pasari. De asemenea, poate sa devina pentru tine un hobby sau o pasiune sa urmaresti pasarile. Singurele trei lucruri de care au nevoie pasarile pentru a se stabili in curtea ta sunt mancarea, apa si adapostul.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa pui la dispozitie pasarilor cat mai multa mancare. Asigura-te ca aceasta contine printre altele si seminte negre de floarea-soarelui. Acestea au un continut mare de grasimi, lucru care le permite pasarilor sa supravietuiasca pe timp de iarna si atunci cand este foarte frig afara.

 2. 2

  Pune diverse plante la tine in gradina care fac flori si fructe care sa fie comestibile pentru pasari. Cel mai bine ar fi daca ai planta tufisuri de fructe de padure, zmeura, chiar si struguri. Pasarile iubesc boabele de strugure.

 3. 3

  Pune un vas mai mare in care pasarile sa poata face baie si de unde sa poata bea apa. Ai grija ca acest vas sa nu fie adanc, pentru ca pasarile sa nu se inece.

 4. 4

  Daca doresti ca pasarile sa se stabileasca in curte sau in gradina la tine, atunci va trebui sa le construiesti un adapost. Poti cumpara sau poti sa construiesti de unul singur una sau chiar mai multe casute pentru pasari.

 5. 5

  Singurul lucru de care mai ai nevoie este rabdarea. Trebuie sa stii ca pasarile nu vor veni din prima la gradina ta, asa ca va trebui putina rabdare din partea ta.

Previous postCum sa ascunzi zgarieturile de pe mobila cauzate de o pisica Next postCum sa calmezi o pisica hiperactiva

Related Posts

Posteaza un comentariu


close