Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa construiesti o capcana pentru animale mici – CumFacSa.ro

Cum sa construiesti o capcana pentru animale mici

Unelte articol

Cand te afli in afara civilizatiei, in mijlocul naturii, hrana e cea mai importanta grija pe care o ai. Indiferent din ce motive ai ajuns in aceasta situatie, daca ai nevoie sa prinzi animale mici pentru a-ti asigura existenta, noi iti aratam ce trebuie sa faci.

Pasi

 1. 1

  Sapa o grapa cu adancimea variabila in functie de marimea animalului pe care incerci sa-l prinzi. Trebuie sa ai in vedere ca multe dintre animalele salbatice stiu sa se catere si pot sari foarte bine, asa ca sapa cat de adanc poti. Alege un loc prin care animalele trec des, langa surse de apa sau de hrana.

 2. 2

  Dupa ce ai sapat groapa, trebuie sa o acoperi cu un strat de bete subtiri si frunze pentru a o acoperi.

 3. 3

  Pune o momeala pe gaura acoperita. Foloseste hrana animalului pe care incerci sa-l prinzi (de exemplu orice fel de alune pentru veverite).

 4. 4

  Ascunde mirosul gaurii folosind pamant in locurile unde ai pus mana sau folosind fum. Insa, daca capcana ta va mirosi prea tare a fum, animalele se vor speria deoarece au un instinct natural de a se teme de foc.

 5. 5

  Pleaca de langa capcana, si asteapta pana cand un animal va fi prins in ea.

Previous postCum sa conservi insecte Next postCum sa construiesti un adapost pentru animale

Related Posts

3 Comentarii

 1. maria
  Ian 05, 2013

  cum sa fac o capcana ptr fazani cu lat?

  Răspunde
 2. maria
  Ian 05, 2013

  ma ajutati va rog???

  Răspunde
 3. Mihai
  Oct 25, 2013

  @maria as vrea sa stiu.

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close