Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa construiesti un adapost pentru animale – CumFacSa.ro

Cum sa construiesti un adapost pentru animale

Unelte articol

Daca ti-ai dorit vreodata sa ajuti animalele si nu stii cum sa incepi, cel mai bun pas poate fi crearea unui adapost pentru animale. Exista adaposturi pentru caini, pisici, pasari, iar tu trebuie sa vezi ce fel de animale vrei sa ajuti.

Pasi

 1. 1

  Gaseste o locatie potrivita. Poate fi aproape de veterinar, sau intr-un loc in care oamenii pot avea acces usor. Nu are sens sa faci un adapost intr-o zona care este inaccesibila publicului.

 2. 2

  Gandeste-te cum vrei sa arate adapostul. Fa o schita – gandeste-te daca vrei sa gazduiesti animale mari, medii sau mici. Depinde si ce alte adaposturi sunt in zona pe care ai ales-o.

 3. 3

  Nu fi timid si cere ajutor daca simti ca ai nevoie. Exista multi oameni carora le pasa de animale si sunt dornici sa ia parte la astfel de activitati. Poti transforma proiectul in unul care include intreaga comunitate! Nu uita sa multumesti intr-un fel sau altul oamenilor care te-au ajutat.

 4. 4

  Fa public faptul ca ai construit un adapost. Cabinetele veterinare precum si organizatiile care au grija de animale vor dori sa stie despre munca ta pentru a-ti maximiza eforturile. Imparte pliante, fa un website, pune un anunt in ziar. Vei avea nevoie de multe donatii si ajutor pentru a putea face adapostul functional.

Previous postCum sa construiesti o capcana pentru animale mici Next postCum sa cresti o pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close