Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cresti o pasare – CumFacSa.ro

Cum sa cresti o pasare

Unelte articol

Pasarile sunt animale foarte sociabile, de aceea trebuie sa ai foarte mare grija de ele si sa le oferi un mediu propice pentru a trai. Daca neglijezi pasarea, atunci nu vei putea sa te bucuri si sa ai parte de iubirea acesteia.

Pasi

 1. 1

  Nu cumpara pasarea doar dintr-un impuls. Citeste diverse articole atat in reviste cat si pe internet pentru a te documenta cat mai mult si pentru a fi pus la curent cu ceea ce inseamna sa fii proprietarul unei pasari.

 2. 2

  Unele pasari, cum ar fi papagalii, traiesc foarte multi ani, asa ca ar trebui sa va ganditi foarte bine la acest lucru inainte sa cumparati un papagal.

 3. 3

  Odata ce v-ati hotarat asupra pasarii pe care o veti cumpara, va trebui sa va decideti in ceea ce priveste cusca sau colivia in care veti tine pasarea. Cu cat pasarea este mai mare, cu atat va trebui sa cumparati o cusca mai mare. Aveti grija ca gratiile de la colivie sa nu fie prea apropiate una de alta, pentru ca pasarea sa nu isi prinda picioarele si ghearele in gratii.

 4. 4

  Gandeste-te la forma coliviei pe care o vei cumpara. Cel mai recomandat este sa cumparati o colivie in forma de cub, pentru ca aceasta are mai mult spatiu decat o colivie rotunda. De asemenea, in colivia de forma unui cub, pasarea va avea posibilitatea sa se duca in anumite colturi in care se simte in siguranta.

 5. 5

  Decoreaza cusca. Pentru inceput, va trebui sa cumperi patru jucarii pentru pasare. Acestea ar trebui sa aiba diverse dimensiuni si forme.

 6. 6

  Vasele cu mancare si cu apa ar trebui sa fie situate in partea de sus a coliviei.

 7. 7

  Este esential ca pasarea ta sa faca exercitii fizice aproape zilnic. De aceea este recomandat ca in fiecare zi sa lasi pasarea sa iasa afara din colivie, pentru a putea sa zboare prin camera. Ai grija sa inchizi usile si ferestrele, pentru ca pasarea sa nu iasa din camera.

Previous postCum sa creezi un mediu sigur si sanatos pentru pasarea ta Next postCum sa cresti o vrabie in casa ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close