Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cresti un pui de pasare – CumFacSa.ro

Cum sa cresti un pui de pasare

Unelte articol

Ce faci atunci cand gasesti un pui abandonat de pasare?

Pasi

 1. 1

  Usor si cu foarte mare grija ridica de jos puiul de pasare. Poti sa iti pui chiar si o pereche de manusi in cazul in care puiul vrea sa te zgarie sau sa te ciupeasca.

 2. 2

  Pune puiul de pasare intr-o cutie. Tine minte sa dai cateva gauri pentru ca acesta sa poata respira in cutia in care il pui.

 3. 3

  Du pasarea acasa la tine si cauta sa o hranesti cu rame sau cu seminte de floarea soarelui. Poti de asemenea sa o hranesti cu bucati mici de fructe, cum ar fi mere, portocale, struguri.

 4. 4

  De asemenea, va trebui sa ii pui la dispozitie si un vas cu apa. Asigura-te ca o hranesti in mod regulat timp de doua saptamani.

 5. 5

  Atunci cand puiul creste si da dovada ca se simte puternic si indeajuns de sanatos, poti sa il duci afara si sa il pui pe pamant, pentru a-si lua zborul.

Previous postCum sa cresti o vrabie in casa ta Next postCum sa cureti dintii unei pisici

Related Posts

Posteaza un comentariu


close