Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi mancare pentru animale mai ieftin – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi mancare pentru animale mai ieftin

Unelte articol

Desi intretinerea unui animal de companie poate fi o experienta placuta si fructuoasa, acest lucru implica o serie de costuri. Ai nevoie de un buget special pentru jucarii, vizite la veterinar si mancare special. Alimentatia depinde in mare parte de animalul de companie pe care il ai, insa de cele mai multe ori, preturile din magazine sunt motiv de ingrijorare.

Pasi

 1. 1

  Compara preturile din magazinele de animale pe care le frecventezi. Tine minte care dintre magazine este cel mai ieftin, si eventual compara cu preturile din supermarketuri. Multe supermarketuri au oferte de sezon.

 2. 2

  Gaseste cupoane. In ziare, reviste sau chiar pe pliante poti gasi pliante care iti ofera reduceri, inclusiv la mancare pentru animale. Poti gasi astfel de cupoane si pe internet, mai ales pe site-ul firmei de la care cumperi.

 3. 3

  Cumpara en-gross. Daca iti permiti, nu cumpara cate un recipient mic de fiecare data cand ai nevoie, incearca sa cumperi o cantitate mai mare pentru care poti primi discount.

 4. 4

  Fa-ti cumparaturile online. Pe majoritatea site-urilor producatorii ofera reduceri. Aboneaza-te pentru a primi prin mail stiri de la companiile producatoare de mancare pentru animale, astfel vei urmari mai usor reducerile pe care le fac.

 5. 5

  Gaseste comunitatile de stapani si integreaza-te in acestea. Multe grupuri de stapani de caini, pisici, cai, reptile sau pasari au pagini speciale de internet. De la aceste persoane poti obtine informatii cu privire la preturile mancarii pentru animale si magazinele cu preturile cele mai bune.

Previous postCum sa cresti un porumbel Next postCum sa cumperi mancarea potrivita pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close