Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cureti o colivie – CumFacSa.ro

Cum sa cureti o colivie

Unelte articol

Fiecare persoana care are acasa o colivie cu pasari stie ca trebuie sa curate periodic colivia. In acest articol poti invata cum sa curati cat mai eficient colivia pasarilor.

Pasi

 1. 1

  Scoate cu grija pasarile din colivie. Poti chiar sa le dai drumul in camera la tine, numai sa ai grija sa nu lasi niciun geam deschis. Cel mai indicat ar fi daca ai avea la indemana mai multe colivii, pentru a muta pasarile dintr-o colivie in alta atunci cand vrei sa le curati.

 2. 2

  Pune 3-4 straturi de foi sau de ziare pe fundul coliviei.

 3. 3

  Curata vasele din care mananca si din care beau apa. Sterge gainatul din colivie si strange si penele cazute.

 4. 4

  Schimba locul vaselor si poti sa pui chiar si cateva jucarii in colivie, pentru a schimba decorul pentru pasari.

 5. 5

  Recomandat ar fi daca ai repeta acest proces cel putin odata pe luna. Ideal ar fi sa schimbi ziarul de pe fundul coliviei odata la cel putin cateva zile.

Previous postCum sa cureti excrementele de pasare Next postCum sa cureti o pasare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close