Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii un crescator de animale – CumFacSa.ro

Cum sa devii un crescator de animale

Unelte articol

Aceasta este o ramura a stiintei animale, care se ocupa cu evaluarea valorii genetice a animalelor domestice. Astfel, crescatorii de animale incearca sa obtina o rasa cat mai pura, cu cele mai bune calitati, de obicei campioni la concursuri nationale si internationale.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te ce animale vrei sa cresti. Trebuie sa intelegi cum sa ai grija de animalele pe care vrei sa le cresti in intregime, trebuie sa cunosti persoane interesate sa cumpere puii animalelor pe care le cresti. Mai mult, trebuie sa ai resursele financiare pentru a creste cateva generatii pana incepi sa obtii profit din vanzarea puilor.

 2. 2

  Alege animalele pe care vrei sa le cresti, pe care le intelegi cel mai bine sau animale care sunt pe care de disparitie.

 3. 3

  Fa-ti temele cu privire la cresterea acestor animale. Revistele de specialitate precum si internetul sunt locurile cele mai bune pentru a te informa, insa trebuie sa te asiguri ca datele pe care le-ai gasit sunt valide si de actualitate.

 4. 4

  Cand puii sunt mici, trebuie sa o ajuti pe mama sa nasca si sa aiba grija de ei. La o varsta potrivita, acestia vor fi luati de langa mama lor si vanduti pentru a obtine profit si a-ti sustine afacerea.

 5. 5

  Informeaza-te cu privire la clientii pe care ii ai. Asigura-te ca stiu cum sa aiba grija de animalul pe care il cumpara. Daca nu ai incredere in cumparatori, refuza sa le vinzi animalul. Intreaba-i in special unde ai de gand sa tina animalul si sa-ti ofere informatii suplimentare pe parcurs cu privire la cum se descurca.

 6. 6

  Gandeste-te daca vrei sa detii o femela si sa platesti pentru a o imperechea cu masculul altcuiva, daca vrei sa detii un mascul si sa platesti pentru a-l da la monta, sau daca vrei sa ai si masculi si femele. Aminteste-ti ca masculii, in speciali cand vine vorba de animale de ferma, sunt mai greu de intretinut. Daca alegi sa dai animalul la monta cu animalul altcuiva, asigura-te ca si animalul partenerului are un pedigree impresionant.

Previous postCum sa cumperi mancarea potrivita pentru pisica ta Next postCum sa dresezi porumbeii sa stea afara din cusca

Related Posts

Posteaza un comentariu


close