Cum sa eviti sau cum sa scapi de un taur

Unelte articol

Taurii sunt animale foarte periculoase, de aceea trebuie sa stii cum sa scapi de ei daca te afli in preajma lor si esti atacat.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, va trebui sa eviti sa te afli in acelasi loc in care este ingradit taurul. Daca totusi ai treaba acolo, trebuie sa fii constient ca taurul te poate vedea ca pe o amenintare si te poate ataca. Daca acesta incepe sa maraie si sa sape cu copita in pamant, acesta este un semn ca taurul este nervos si ar trebui sa ai mare grija.

 2. 2

  Pentru a scapa de atacul animalului, cauta cat mai repede un loc in care sa fii cat mai in siguranta. Ia-o la fuga si sari gardul sau poarta. Taurii fug mai repede decat oamenii, asa ca asigura-te ca poti scapa de animal intr-un timp cat mai scurt.

 3. 3

  Daca nu poti sa scapi din locul ingradit, atunci incearca sa eviti taurul si sa fugi in directia opusa, sau sa fugi si tu spre taur si sa faci cat mai multa galagie si sa ridici mainile in sus. Astfel, poti sa sperii taurul si sa il convingi ca reprezinti pentru el o amenintare mai mare. Astfel animalul te poate lasa in pace.

 4. 4

  De fiecare data cand intri in tarc cu taurul, fii atent si incearca sa stai cat mai aproape de gard, pentru a putea fugi in cazul in care te afli in pericol.

Previous postCum sa eviti sa iti ranesti puiul de caine Next postCum sa faci baie unei gaini

Related Posts

Posteaza un comentariu


close