Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci doua animale sa se placa – CumFacSa.ro

Cum sa faci doua animale sa se placa

Unelte articol

Povestile legate de caini si pisici sau alte rivalitati asemanatoare sunt deja celebre. Daca te afli si tu in situatia in care doua dintre animalele tale nu se inteleg, noi iti aratam ce trebuie sa faci pentru a remedia situatia.

Pasi

 1. 1

  Lasa-i sa creasca impreuna. Daca sunt mici si stau impreuna aproape toata ziua, in cele din urma se vor imprieteni si pentru restul vietii nu vor mai fi probleme.

 2. 2

  Trateaza-i la fel. De multe ori, animalele devin geloase pentru ca acorzi mai multa atentie unuia sau altuia dintre ele. Asigura-te ca au boluri diferite pentru apa si mancare, deoarece animalele devin competitive cand vine vorba de mancare.

 3. 3

  Cand aduci un animal nou in viata animalului tau de companie, cel mai bine e ca acest lucru sa nu se intample acasa. E posibil ca animalul tau de companie sa considere caminul vostru ca propriul sau teritoriu, iar noul animal va fi tratat ca un intrus. E posibil ca intre cei doi sa se nasca o lupta, de aceea cel mai bine e sa aduci pentru prima data impreuna animalele in alt loc. Cand animalele nu se tem ca cineva le va acapara teritoriul, acestea pot deveni prietene mult mai usor.

 4. 4

  Asigura-te ca sunt de aceeasi varsta, marime, sau au aceeasi personalitate. Un animal timid nu va dori sa fie deranjata de un animal foarte activ, iar animalele batrane nu doresc sa isi faca griji din cauza celor mai tinere.

 5. 5

  Lasa animalele sa se joace impreuna. Daca petrec timp impreuna isi pot da seama ca au acelasi statut in familie. Asigura-te ca isi impart jucariile si nu rod mobila din casa.

 6. 6

  Pune bolurile de mancare in camere diferite daca e posibil.

Previous postCum sa elimini urmele de lacrimi la pisici si caini Next postCum sa faci lupte de insecte

Related Posts

Posteaza un comentariu


close