Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci lupte de insecte – CumFacSa.ro

Cum sa faci lupte de insecte

Unelte articol

Cu siguranta ca ai auzit despre luptele de cocosi sau alte animale, insa acestea de multe ori capata un caracter dur si crud. Luptele de insecte insa nu sunt un sport sangeros, ci doar o forma de distractie. Noi iti aratam cum sa organizezi o asemenea infruntare.

Pasi

 1. 1

  Prinde gandacii – acest lucru poate fi mai usor sau mai dificil in functie de locatia pe care o abordezi. Daca poti sa mergi intr-o zona impadurita, poti prinde furnici, paianjeni sau calugarite, gandaci sau greieri. In zonele secetoase si uscate poti gasi insecte mai agresive precum scorpioni (insa ai grija deoarece aceste insecte pot fi veninoase si trebuie intotdeauna sa te poti cu grija fata de ele).

 2. 2

  Trebuie sa tii insectele in cutii de plastic, care au gauri speciale pentru a permite aerului sa intre. Trebuie sa hranesti insectele pana cand ajung la maturitate in functie de dieta lor – unele mananca insecte mai mici, larve, muste, alte mananca frunze sau plante. Intotdeauna sa le oferi o sursa de apa.

 3. 3

  Pentru a face insectele sa se lupte, trebuie sa le pui intr-o cutie in care niciuna n-a mai fost pana atunci. Pui ambele insecte inauntru si scoti afara doar invingatorul, pe care il pui inapoi in recipientul sau.

 4. 4

  Daca vrei sa faci regulile mai interesante, poti desena un ring si insecta care iese de 3 ori din ring pierde. Poti schimba una dintre insecte cu alta din aceeasi specie daca ai nimerit un exemplar care nu e asa violent.

 5. 5

  Intreaba-ti intotdeauna supraveghetorii inainte de a face astfel de activitati, s-ar putea sa nu fie de acord. Insa, poate fi o distractie pe cineste pentru tine si prietenii tai.

Previous postCum sa faci doua animale sa se placa Next postCum sa-i faci o casa ieftina pisicii tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close