Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci rost de mancarea potrivita pentru calul tau – CumFacSa.ro

Cum sa faci rost de mancarea potrivita pentru calul tau

Unelte articol

Vrei sa afli cum anume trebuie sa iti hranesti calul? Mai jos va vom prezenta o lista cu cateva mancruri concentrate care ii vor asigura animlului dumneavoastra necesarul de nutrienti.

Pasi

 1. 1

  Tarate – puteti sa le folositi pentru a-i asigura cea mai mare parte a nutirentilor, dar nu le folositi ca o sursa de nutritie. Nu face bine la animale daca le dati in cantitati mari pe perioade indelungate, deoarece contine mult fosfor si nu contin mult calciu.

 2. 2

  Fulgi de porumb – gandeste-te ca aceasta este o mancare foarte valoroasa in ceea ce priveste cantitatea de nutrienti de care are nevoie animalul dumneavoastra.

 3. 3

  Pelete din cereale – exista o varietate de pelete din cereale pentru a satisface diverse nevoie ale animalului dumneavoastra, de aceea ar trebui doar sa le cumperi pe cele mai potrivite.

 4. 4

  Amestec din cereale – acesta ar fi mai bun decat in cazul peletelor, deoarece animalului ii ia mai mult timp sa manance aceasta mancare, lucru care ajuta foarte mult la digestie.

 5. 5

  Seminte de in – daca nu le gatesti acestea pot fi otravitoare pentru animalul tau. Asa ca va trebui sa le fierbi in apa la o temperatura foarte ridicata, pana cand semintele se sparg.

 6. 6

  Orzul are o continut caloric foarte ridicat. Trebuie totusi sa ai mare grija atunci cand iti hranesti calul cu orz, deoarece pana si o mica schimbare in cantitatea de hrana pe care o dai calului poate sa aiba consecinte foarte mare.

 7. 7

  Lucerna, chiar si atunci cand este uscata contine o cantitate foarte mare de minerale si vitamine de care are nevoie animalul tau.

 8. 8

  Ovazul este popular mai ales din cauza faptului ca schimbari in ceea ce priveste cantitatea de hrana pe care o dai calului tau nu reprezinta un pericol in ceea ce priveste sanatatea si digestia animalului.

Previous postCum sa faci sa te simti mai bine atunci cand suferi de o raceala Next postCum sa faci ridicari din sold pentru muschii abdominali

Related Posts

Posteaza un comentariu


close