Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii atent la pasari si cum sa le ingrijesti – CumFacSa.ro

Cum sa fii atent la pasari si cum sa le ingrijesti

Unelte articol

Pasarile sunt niste creaturi foarte frumoase. Sunt atat distractive si va puteti juca cu ele. Totusi, acestea au nevoie de mare atentie si de timp atunci cand vine vorba de ingrijirea lor. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va devotati tot timpul dumneavoastra pentru pasare.

Pasi

 1. 1

  Cumparati o colivie. Acestea pot sa varieze in dimensiuni, dar de preferat ar fi sa cumperi una destul de mare, in functie de rasa pasarii si de dimensiunile acesteia. Asigura-te ca pasarea nu poate scapa printre gratii si ca are indeajuns de mult spatiu pentru a-si intinde aripile si pentru a zbura putin prin colivie.

 2. 2

  Gandeste-te la locul in care pui colivia. Aceasta ar trebui sa se afle intr-un loc cat mai sigur, pentru a fi ferita de caini sau pisici (daca este cazul).

 3. 3

  Mentine curatenia coliviei. Aceasta ar trebui curatata cel putin odata pe saptamana, iar apa si mancarea ar trebui schimbata cel putin odata la doua zile.

 4. 4

  De asemenea, odata la cel putin doua saptamani va trebui sa sterilizezi vasele in care ii pui apa si mancare. Poti face acest lucru punandu-le cateva minute in apa clocotita.

 5. 5

  Mentine-ti pasarea sanatoasa si hraneste-o cu mancarea adecvata. Poti afla cu ce fel de mancare ar trebui sa o hranesti doar intreband la un pet-shop.

 6. 6

  Pentru a mentine pasarea cat mai fericita, poti sa ii cumperi si un partener de sex opus, pentru a avea companie. Acest lucru este recomandat mai ales in cazul in care stapanii nu stau acasa mult timp.

 7. 7

  Arata ca iti pasa si ca ai cat mai multa grija de pasare, oferindu-le cat mai multa atentie.

Previous postCum sa faci un teaser pentru pisica ta Next postCum sa fii cel mai bun prieten al pasarii tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close