Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii cel mai bun prieten al pasarii tale – CumFacSa.ro

Cum sa fii cel mai bun prieten al pasarii tale

Unelte articol

In acest articol poti sa inveti cum sa te comporti cu o pasare si cum sa devii prietenul acesteia.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa fii putin curajos atunci cand bagi mana in colivie la pasare. Daca aceasta te ciupeste, cear-o putin, spune-i ca nu este bine ceea ce face, striga „NU”. In acelasi timp, pastreaza mana in colivie la pasare, pentru a se obisnui cu prezenta acesteia.

 2. 2

  Asigura-te ca pasarea are ceva de facut atata timp cat tu esti ocupat. Are nevoie de jucarii, cum ar fi un clopotel, o scara sau un lantisor colorat. Orice ar face-o sa fie ocupata.

 3. 3

  Fii atent si ai mare grija de pasarea ta. Curata in mod constant colivia acesteia odata la 1-2 saptamani, in functie de dimensiunile coliviei si a pasarii. Spala si sterge toata colivia, sterge vasele cu mancare si apa, schimba apa si mancarea odata la cel mult doua zile.

 4. 4

  Asigura-te ca ai posibilitatea sa scoti pasarea afara din colovie, pentru a-i oferi mai multa libertate de miscare.

Previous postCum sa fii atent la pasari si cum sa le ingrijesti Next postCum sa fii dragut cu pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close