Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un iubitor de pasari – CumFacSa.ro

Cum sa fii un iubitor de pasari

Unelte articol

Exista multe feluri pentru a fi un iubitor de animale, de la a adaposti pasari, pana la a pastra diverse suveniruri care sa iti aduca aminte de pasari. Acest articol iti ofera mai multe sfaturi despre cum poti sa devii un iubitor de pasari.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te daca tu, ca iubitor de animale vrei sa ai in casa si sa adapostesti cat mai multe pasari, sau daca ai vrea sa te implici mai putin in viata pasarilor, de exemplu, doar urmarindu-le in natura.

 2. 2

  Daca iubesti foarte mult pasarile, atunci gaseste si cumpara o pasare pentru a o avea ca si animal de casa. Tine minte ca iti iei un angajament foarte mare daca decizi sa iti cumperi si sa tii in casa una sau mai multe pasari, deoarece acestea au nevoie de ingrijire, atentie precum si de conditii pentru a supravietui in casa la tine.

 3. 3

  Exprima-ti dragostea pentru pasari, colectionand diverse lucruri legate de pasari : postere cu pasari, poze cu pasari, pasari din sticla, timbre cu pasari, bijuterii cu pasari, carti despre pasari.

 4. 4

  Daca ai echipamentele necesare, atunci poti sa mergi fie in parc sau in padure, pentru a face diverse fotografii pasarilor.

 5. 5

  Daca esti foarte pasionat, atunci poti sa devii un ornitolog. Acesta este un hobby foarte interesant si captivant, deoarece ai ocazia sa calatoresti, dar in acelasi timp sa urmaresti si pasarile – de care esti foarte indragostit.

Previous postCum sa fii un babysitter pentru o pisica Next postCum sa folosesti un incubator pentru a cloci oua

Related Posts

Posteaza un comentariu


close