Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa furnizezi un aer sanatos pentru pasarile tale – CumFacSa.ro

Cum sa furnizezi un aer sanatos pentru pasarile tale

Unelte articol

Pasarile sunt animale foarte sensibile. Acestea au toleranta foarte scazuta la fumurile toxice si la aerul poluat. De aceea este esential sa ai grija in ce atmosfera iti tii pasarile.

Pasi

 1. 1

  Evita fumul de la teflon. Evita tigaile care sunt acoperite cu teflon, deoarece acestea, cand sunt incalzite la o temperatura mai mare de 180 grade Celsius, produc vapori de teflon, care pot cauza moartea pasarilor.

 2. 2

  Foloseste filtre si purificatoare de aer. Aerul din casa este de obicei de 6 ori mai poluat decat aerul de afara. Acesta este un motiv bun pentru care trebuie sa ai un purificator de aer inauntru.

 3. 3

  Aeriseste foarte bine casa si lasa lumina soarelui sa intre inauntru. Deschide ferestrele si lasa aerul de afara sa iti aeriseasca casa.

 4. 4

  Evita parfumurile si alte produse de improspatare a aerului. Acestea contin chimicale, care pot fi extrem de toxice pentru pasarile din casa dumneavoastra.

 5. 5

  Nu fumati in casa. Acest lucru poate sa dauneze grav pasarilor, din cauza fumatului pasiv.

 6. 6

  Tineti cat mai la distanta lumanarile, pentru a nu intoxica pasarile cu monoxid de carbon.

 7. 7

  Verificati aragazul, pentru a nu avea deloc scapari de gaz.

Previous postCum sa formezi o legatura cu pisica ta Next postCum sa gasesti jucariile potrivite pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close