Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti pasarile – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti pasarile

Unelte articol

Invata cum sa ai grija de pasarile din casa sau din curtea casei tale.

Pasi

 1. 1

  Poti cauta pe internet sa vezi ce tip de pasari ai in casa sau in curtea casei tale. De asemenea, cauta si intereseaza-te ce fel de mancare mananca aceste pasari.

 2. 2

  Pasarile sunt foarte atrase de sunetul pe care il produce apa, asa ca poti instala o fantana arteziana in miniatura in curte la tine pentru a atrage pasarile. De asemenea, daca tii pasarile in casa, poti sa le pui vase cu apa in care sa se poata spala si din care sa poata bea apa.

 3. 3

  Multe pasari iubesc alunele, dar ai grija sa nu le hranesti cu alune pe perioada primaverii si a verii, deoarece pasarile mari le pot duce la pui, care in final se vor ineca cu alunele.

 4. 4

  Seul sau grasimea este o sursa buna de proteine si de grasime si este foarte buna pentru pasari pe timp de iarna. Daca vrei sa hranesti pasarile de afara cu seu, atunci va trebui sa gasesti ceva in care sa pui seul si sa il agati de crengi sau de coaja copacilor. Ai grija sa nu le dai seu de mancare pe timp de primavara sau vara, deoarece acesta poate sa rancezeasca.

 5. 5

  De asemenea, multe pasari indragesc fructele. Cele mai recomandate fructe pe care sa le oferi de mancare pasarilor sunt portocalele, merele, fructele de padure, strugurii. Pentru ca acestea sa manance fructele pe care le oferi de mancare, atunci va trebui sa le tai in cubulete cat mai mici, pentru a putea fi consumate de pasari.

Previous postCum sa hranesti pasarile din mana Next postCum sa hranesti un pui de pasare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close