Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti un papagal – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti un papagal

Unelte articol

In functie de specia de papagal pe care o ai, alimentatia acestuia s-ar putea sa difere, insa anumite mancaruri raman comune. Papagalii sunt animale care traiesc foarte mult, insa nu le poti da de mancare numai seminte, acestea trebuind sa fie cam 10% din dieta lor. Noi iti aratam cum trebuie sa iti hranesti papagalul.

Pasi

  1. 1

    Mancare granulata trebuie sa fie parte din alimentatia zilnica a papagalului, deoarece aceasta asigura necesarul de vitamine si minerale. Fa-ti o gradinita de muguri in loc sa dai de mancare semintele cumparate din magazin. Poti sa inmoi aceste seminte in apa pentru 8-10 ore inainte de a le da papagalului, insa daca te vei ocupa de cresterea plantelor tu insuti, acestea vor fi mereu proaspete.

  2. 2

    Da-i papagalului de mancare fructe si legume proaspete cel putin odata la doua zile, iar pentru anumite specii acest lucru trebuie sa se intample zilnic. Papagalii au nevoie de vitamina A, motiv pentru care trebuie sa le dai cartofi, morcovi, mango sau broccoli. De asemenea, poti da papagalului tau oua fierte.

  3. 3

    Anumite specii precum „macau” au nevoie de o doza zilnica de aune si seminte, deoarece grasimile din acestea sunt absolut necesare acestor specii. Alte specii de papagali insa, nu trebuie sa consume niciodata seminte si alune, asadar intereseaza-te intotdeauna inainte de a face dieta papagalului tau.

Previous postCum sa hranesti porumbeii din mana Next postCum sa identifici o tarantula

Related Posts

Posteaza un comentariu


close