Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imperechezi lebedele – CumFacSa.ro

Cum sa imperechezi lebedele

Unelte articol

Faptul ca lebedele au doar un partener pe toata durata lor de viata va face foarte usoara aceasta treaba.

Pasi

 1. 1

  Desi din cauza faptului ca lebedele au doar un partener pentru toata durata lor de viata, acest lucru poate sa fie atat un avantaj cat si un dezavantaj. Pentru a avea succes, trebuie sa te asiguri ca nu desparti deloc lebedele care deja s-au imperecheat.

 2. 2

  Pentru a tine lebedele la tine la casa, va trebui sa le construiesti un adapost de calitate.

 3. 3

  Pentru a duce o viata cat mai linistita, acestea vor avea nevoie de foarte mult spatiu de miscare. Trebuie sa incluzi in adapost o masa mare de apa, unde sa poata inota lebedele.

 4. 4

  Lebedele au nevoie de protectie de la intemperii si de vremea rea, asa ca va trebui sa le faci si un adapost care sa aiba si un acoperis deasupra capului.

 5. 5

  Cumpara o pereche de lebede care au o varsta cuprinsa intre 2-4 ani. Aceasta este varsta potrivita la care vor incepe sa se imperecheze, si vor avea si destul timp in viitor sa depuna oua. Atunci cand cumparati lebedele de la cineva, va trebui sa va asigurati ca acele lebede au fost bine ingrijite si ca sunt sanatoase.

 6. 6

  Trebuie sa intelegeti ca odata ce lebedele au facut ouale, atat mama cat si tata vor creste impreuna puii. Ei reprezinta o familie si ar trebui sa respecti acest lucru.

 7. 7

  Cumpara niste tag-uri, pentru a sti si pentru a recunoaste fiecare familie de lebede.

 8. 8

  Daca ceva este in neregula cu un pui de lebada, atunci acesta nu va mai fi hranit de parintii sai, sau chiar va fi dat afara din cuib. Trebuie sa realizezi ca acesta este cursul naturii si va trebui sa te obisnuiesti cu acest lucru.

Previous postCum sa imblanzesti o pisica maidaneza Next postCum sa imperechezi pisica ta cu una maidaneza

Related Posts

Posteaza un comentariu


close