Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ingrijesti animalul de casa – CumFacSa.ro

Cum sa ingrijesti animalul de casa

Unelte articol

Animalele de casa au nevoie sa fie ingrijiti, au nevoie de afectiune, exact de aceleasi lucruri de care au nevoie bebelusii. Citeste acest articol pentru a afla cateva sfaturi care poti sa iti fie de ajutor atunci cand vrei sa afli cum poti avea grija de animalul tau.

Pasi

 1. 1

  Poti sa te interesezi si sa cercetezi pe internet sau in reviste de specialitate despre cum trebuie sa procedezi pentru a avea cat mai mare grija de animalul tau.

 2. 2

  Planuieste-ti o rutina. Animalelor le place rutina, de aceea trebuie sa il scoti la plimbare si sa il hranesti la anumite ore ale zilei.

 3. 3

  Implica-l in activitati in care sa faca cat mai multe exercitii fizice. Ca si oamenii, animalele care au o greutate excesiva pot sa aiba probleme de sanatate.

 4. 4

  Lasa-i animalului destul spatiu sa hoinareasca si sa umble. Daca se poate, lasa-l liber afara odata la cateva zile sau chiar zilnic.

 5. 5

  Dreseaza-ti animalul sa faca cateva lucruri simple, de baza. Dresajul nu este doar pentru caini, ci este si pentru pisici.

 6. 6

  Mergi cu animalele la un medic veterinar, pentru a le face un control de rutina. Astfel, animalul va fi cat mai sanatos. Cauta un veterinar specializat, care stie sa consulte si sa trateze animalul pe care il ai tu acasa.

Previous postCum sa indepartezi puricii de pe un pui de pisica Next postCum sa ingrijesti puii de pasare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close