Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ingrijesti puii de pasare – CumFacSa.ro

Cum sa ingrijesti puii de pasare

Unelte articol

Daca ai cumparat cativa pui de la magazin pe care vrei sa ii cresti singur, atunci va trebui sa ai la dispozitie toate informatiile necesare despre cum vei face acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Aduna provizii pentru puii tai : o cutie mare, o cusca sau chiar un acvariu; paie sau nisip sau orice altceva poti pune pe jos, mancare pentru pasari, apa si o lampa care sa produca caldura.

 2. 2

  Pozitioneaza lampa in asa fel incat sa produca cat mai multa caldura, pentru a tine puilor cald. Asigura-te ca ai si un adapost, unde se pot duce puii pentru a se feri de caldura.

 3. 3

  Pune acea cutie intr-un loc cat mai linistit, de exemplu intr-un dormitor. Ai grija sa nu lasi puii intr-un loc in care sunt fluctuatii de temperatura, deoarece acestia sunt mici si sensibili si pot sa moara foarte usor.

 4. 4

  Lasa-le mancarea la vedere si pune-le de mancare de fiecare data cand observi ca aceasta s-a terminat.

 5. 5

  De asemenea, va trebui sa le pui si apa curata la dispozitie pentru a putea bea, si va trebui sa inlocuiesti cat mai des apa cu una proaspata. Acest lucru poti sa il faci odata pe zi.

 6. 6

  Pe masura ce puii cresc din ce in ce mai mari, va trebui sa le pui la dispozitie din ce in ce mai multa mancare si apa.

Previous postCum sa ingrijesti animalul de casa Next postCum sa ingrijesti un pui de pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close