Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ingrijiti o tarantula – CumFacSa.ro

Cum sa ingrijiti o tarantula

Unelte articol

Acest articol ofera informatii de baza despre cum poti sa ingrijesti o tarantula, ca un animal de casa. Urmariti acesti pasi pentru a va asigura ca tarantula dumneavoastra va duce o viata cat mai sanatoasa.

Pasi

 1. 1

  Intereseaza-te pentru a afla ce specie de tarantula ai. Asigura-te ca intelegi complet dieta acestuia, de ce temperatura are nevoie si de ce nivel de umiditate are nevoie. Majoritatea tarantulelor vor manca greieri, muste, broaste mici, soparle sau soricei. Dieta lor depinde in functie de specie si de marimea tarantulei.

 2. 2

  Cumpara un vas potrivit pentru tarantula ta. De asemenea, poti sa ii cumperi si un acvariu, cu conditia de a avea grija ca aceasta sa nu scape. Nu trebuie sa ii cumperi un vas prea mare, deoarece o tarantula nu va avea nevoie de mult spatiu de miscare.

 3. 3

  Pune pe fundul vasului un substrat destul de gros (de aproximativ 5cm). Astfel, umezeala se va pastra in acel mediu si aerul nu va deveni prea uscat prea repede. Unele specii de tarantule vor sapa in acel substrat, de aceea ar fi bine sa te interesezi de comportamentul speciei respective. Acele specii care sapa, ar avea nevoie si de un substrat de pana la 10-15cm.

 4. 4

  Furnizeaza-i paianjenului o sursa cu apa. Va fi de ajuns un vas mic cu apa. De ajuns va fi daca apa va fi adanca de 3cm.

 5. 5

  Decoreaza acvariul sau vasul in care tii paianjenul in functie de nevoile acestuia. Tine minte totusi, cu cat pui mai multe lucruri in acvariu, cu atat vei avea nevoie sa curati mai mult.

 6. 6

  Permite-i tarantulei tale sa se ascunda intr-un loc pe care aceasta il considera a fi sigur si care sa o fereasca de „pericole”. Permite-i sa se ascunda de lumina si pentru a nu fi stresata.

Previous postCum sa ingrijesti unghiile animalului tau de casa Next postCum sa ingropi o pasare moarta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close