Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ingropi o pasare moarta – CumFacSa.ro

Cum sa ingropi o pasare moarta

Unelte articol

Daca vrei sa ingropi o pasare care a fost speciala pentru tine, atunci acest articol este potrivit pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Masoara pasarea. In functie de dimensiunile acesteia, ai putea sa alegi o cutie de carton care sa i se potriveasca. Ideal ar fi daca ai putea sa o pui intr-o cutie cu cereale.

 2. 2

  Cauta un loc potrivit unde ai putea sa o ingropi. De preferat ar fi daca ai putea sa o ingropi langa un copac sau langa un tufis.

 3. 3

  Ia o lopata sau un harlet si sapa o groapa de aproape jumatate de metru adancime. Adancimea, in mod evident, va depinde de dimensiunile pasarii, implicit de dimensiunile cutiei.

 4. 4

  Ia cutia cu totul si pune-o in groapa pe care ai sapat-o. Pune inapoi in groapa pamantul pe care l-ai scos si batatoreste-l.

 5. 5

  Daca copiii dumneavoastra sunt suparati din cauza ca acea pasare a murit, explica-le ca este un lucru firesc si ca pasarea se va duce intr-un loc la fel de bun.

Previous postCum sa ingrijiti o tarantula Next postCum sa ingropi o pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close