Cum sa inveti un papagal sa foloseasca toaleta

Unelte articol

Papagalii, in special acei de dimensiuni mai mari tind sa merarga la „toaleta” destul de des, de aceea este bine sa ii inveti sa isi faca nevoile intr-un anumit loc.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa inveti pe papagalul tau sa se obisnuiasca cu dresatul prin click-uri. Singurul lucru de care ai nevoie este de un clicker, si de fiecare data cand il folosesti, sa ii dai papagalului o recompensa in mancare. Astfel, papagalul va asocia click-ul cu un lucru bun. Apoi, de fiecare data cand papagalul tau face un lucru bun, va trebui sa faci cate un click.

 2. 2

  Tine clicker-ul la tine mereu. De fiecare data cand observi ca papagalului tau ii vine sa faca problemele, va trebui sa folosesti cuvantul „baie”, sau oricare alt cuvant pe care sa il asociezi cu nevoile fiziologice ale papagalului si sa faci un click din clicker.

 3. 3

  Repeta acest lucru tin de cel putin cateva zile. Apoi, daca papagalul tau este inteligent, cand folosesti clicker-ul si spui cuvantul „baie”, atunci papagalul ar putea sa se duca in locul unde isi face nevoile.

 4. 4

  Tine minte ca poti sa iti educi de tot papagalul cu acest clicker. Unele pasari totusi nu pot fi deloc dresate. Poti totusi sa incerci dar sa nu fii dezamagit daca nu obtii niciun rezultat.

Previous postCum sa inveti pe o pisica care este numele acesteia Next postCum sa inveti un pui de pisica sa mearga

Related Posts

Posteaza un comentariu


close