Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti ajuti animalul de casa sa piarda in greutate – CumFacSa.ro

Cum sa iti ajuti animalul de casa sa piarda in greutate

Unelte articol

Ca si oamenii, animalele pot sa aiba o greutate in exces, lucru care poate cauza probleme serioase in ceea ce priveste sanatatea lor.

Pasi

 1. 1

  Du-ti animalul la un veterinar. Este foarte important sa faci acest lucru inainte de a incepe un anumit plan de dieta pentru animal. Este foarte posibil ca animalul tau sa ia in greutate din cauza unei anumite probleme medicale. De aceea este foarte important sa stii ca animalul tau este perfect sanatos inainte de a incepe sa il pui la regim.

 2. 2

  Cauta mancare care sa fie sanatoasa pentru animal. Acest lucru este important, deoarece animalul tau trebuie sa slabeasca intr-o maniera cat mai sanatoasa.

 3. 3

  Nu trebuie sa il recompensezi pe animalul tau cu nimic. Daca faci acest lucru, atunci nu va reusi sa scada in greutate.

 4. 4

  Fa-ti animalul sau animalele sa faca exercitii fizice. Scoate la plimbare animalul sau animalele, alearga putin cu ele sau cauta jucarii care sa ii tina cat mai activi.

 5. 5

  Trebuie sa ai cat mai mult arabdare. Nu te da batut daca vezi ca animalul tau nu scade in greutate. Fii cat mai rabdator in aceasta privinta.

 6. 6

  Mergi la control la medicul veterinar odata la cateva luni, pentru a te asigura ca aceasta dieta nu ii dauneaza sanatatii.

 7. 7

  Asigura-te ca pe perioada dietei, animalul tau consuma destula apa.

Previous postCum sa inveti un pui de pisica sa mearga Next postCum sa iti ajuti pisica sa doarma noaptea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close