Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi animalul potrivit – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi animalul potrivit

Unelte articol

Alegerea animalului ideal de casa poate sa fie o alegere foarte grea pentru unele persoane. In acest articol speram ca va vom da sfaturi folositoare in ceea ce priveste viitorul dumneavoastra animal de casa.

Pasi

 1. 1

  Scrie pe o foaie de hartie toate animalele de casa pe care ti le-ai dori sa le ai. Uita-te la toate animalele si gandeste-te care dintre acestea ar fi potrivite pentru tine si pentru persoanlitatea pe care o ai. Daca nu ai mai avut niciun animal pana in prezent, atunci ai putea sa iti iei un animal mic, care nu cere multa atentie si multa grija pentru inceput.

 2. 2

  Consulta-te cu membrii familiei pentru a afla ce vor si ei. Trebuie sa tii minte ca nu trebuie sa iei aceasta decizie singur. Asigura-te ca toti cei din casa sau toate persoanele din familia ta sunt de acord cu alegerea ta.

 3. 3

  Asigura-te ca apartamentul sau casa in care stai este indeajuns de mare pentru a acomoda si un animal de casa. Daca de exemplu ai mai multi copii, sau ai o familie mai numeroasa, atunci ar fi dificil de acomodat un animal de casa de proportii mari.

 4. 4

  Poti chiar sa mergi la un medic veterinar sa ii ceri parerea in ceea ce priveste animalul de casa care crezi ca ti s-ar potrivi.

Previous postCum sa iti ajuti pisica sa doarma noaptea Next postCum sa iti alegi primul animal de casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close