Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi primul animal de casa – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi primul animal de casa

Unelte articol

Este foarte important sa stii cum anume trebuie sa procedezi si ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti alege primul animal de casa.

Pasi

 1. 1

  Cerceteaza si cauta. Nu trebuie sa mergi direct la un pet-shop pentru a-ti cumpara un animalut. Cele mai importante lucruri le poti afla abia dupa ce ai cautat in diverse articole, pe internet sau in documentarii. Gandeste-te daca animalul pe care vrei sa il cumperi ar fi potrivit pentru casa in care locuiesti sau pentru familia ta.

 2. 2

  Aranjeaza-ti casa pentru a putea acomoda un animal de casa. Daca iti cumperi de exemplu una sau mai multe rozatoare, atunci cel mai bine ar fi sa la acomodezi intr-o cusca. Pentru pasari cel mai indicat este sa cumperi o colivie. Pentru caini si pisici trebuie sa te asiguri ca ai unde sa le oferi un loc sa doarma.

 3. 3

  Intereseaza-te. Sunt foarte multe rase, mai ales in ceea ce priveste cainii si pisicile. Nu trebuie sa cumperi primul animal care ti se pare dragut sau care iti place. Uita-te dupa mai multe animale, pana sa te hotarasti asupra unui singur animal.

 4. 4

  Odata ce te-ai decis sa cumperi un anumit animal, asigura-te ca il aduci acasa la tine in siguranta.

Previous postCum sa iti alegi animalul potrivit Next postCum sa iti arati dragostea pentru animale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close