Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti duci animalul la medicul veterinar – CumFacSa.ro

Cum sa iti duci animalul la medicul veterinar

Unelte articol

Daca animalul tau este bolnav sau nu se simte bine, citeste urmatorul articol pentru a invata cum sa il transporti in siguranta la medicul veterinar.

Pasi

 1. 1

  Pune animalul intr-o cutie sau intr-o cusca special creata pentru transportul animalelor.

 2. 2

  Daca acesta nu se lasa prins de tine, incearca intr-un mod cat mai calm si cat mai bland sa chemi cainele la tine pentru a-l putea prinde. Nu il forta si nici nu il alerga prin casa. Deja este prea mult pentru el ca se simte rau.

 3. 3

  Pune-i in cusca de transportat apa si mancare, pentru a avea la dispozitie in cazul in care i se face sete sau foame pe drum. Ai grija totusi sa nu umpli prea mult vasele nici cu apa nici cu mancare, pentru a nu se varsa pe drum.

 4. 4

  Ai grija ca ai inchis bine cusca si asigura-te ca aceasta are un loc bun si stabil in masina la tine, pentru a oferi cainelui o sedere cat mai confortabila pe drumul spre veterinar.

Previous postCum sa iti dresezi pisica sa intre si sa iasa din casa Next postCum sa iti faci un insectar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close