Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti educi papagalii sa faca mai putin zgomot – CumFacSa.ro

Cum sa iti educi papagalii sa faca mai putin zgomot

Unelte articol

Papagalii vocalizeaza din mai multe motive. Ei pot sa cante fie la apus, la rasarit, cand le este foame, sete, cand sunt bucurosi, cand sunt plictisiti. Ei ar putea sa tipe cand aud diverse zgomote prin casa. Desi nu iti poti dresa papagalul sa fie mut, poti sa il inveti sa fie putin mai linistit.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi comportamentul acestuia. Cantatul si tipatul sunt comportamente naturale si nu poti sa il opresti de tot din cantat. Lasa papagalul sa cante dimineata precum seara, dar poti sa incerci sa il faci sa nu mai tipe in timpul zilei.

 2. 2

  Evita pedepsele. Cel mai teribil lucru pe care il poti face unui papagal este sa il ranesti fizic. Daca procedezi asa, atunci papagalul va tipa mai tare, din cauza ca este terifiat.

 3. 3

  Mergi cu papagalul la un medic veterinar, deoarece tipatul ar putea sa fie din cauza ca este bolnav sau din cauza ca il doare ceva.

 4. 4

  Pentru inceput, cand vezi ca papagalul tau tipa, poti pur si simplu sa incerci sa il ignori. Prin urmare, de fiecare data cand papagalul tau este linistit, rasplateste-l cu mancare.

 5. 5

  Poti sa treci la medota distragerii atentiei. Aceasta metoda este una foarte folositoare. Pune-i in colvie una sau mai multe jucarii, pentru a-i da treaba si pentru a-l tine cat mai ocupat.

 6. 6

  Dupa cum am spus la inceput, poti doar sa il faci mai linistit, nu poti sa il faci sa nu mai tipe deloc. De aceea trebuie sa inveti sa il accepti asa cum este.

Previous postCum sa iti duci pisica la un medic veterinar Next postCum sa iti faci pisica sa nu mai intre in baie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close