Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti mentii iepurele slab – CumFacSa.ro

Cum sa iti mentii iepurele slab

Unelte articol

CIteste acest articol pentru a afla cum trebuie sa procedezi pentru a-ti mentine iepurele cat mai slab.

Pasi

  1. 1

    Trebuie sa stii ce feluri de mancare ar trebui sa manance iepurele tau si in ce cantitati. Primul lucru care ar trebui sa te intrebi este urmatorul „Ii dau iepurelui meu prea multa mancare?”. Trebuie sa stii ca ar trebui sa dai iepurilor cate un sfert de cana de granule pentru fiecare trei kilograme de masa corporala. Aceasta este cantitatea optima de hrana. De asemenea, iepurele ar trebui sa aiba in mod constant acces la apa curata si proaspata in cantitati nelimitate.

  2. 2

    Verifica daca animalul tau face destule exercitii fizice. Iepurele ar trebui sa fie lasat afara din cusca pentru a se antrena cel putin o ora in fiecare zi. Daca ai gradina, da-i drumul afara in gradina si supravegheaza-l, daca stai in apartament, atunci da-i drumul in casa la tine si joaca-te cu el.

  3. 3

    Daca iepurele tau inca se ingrasa dupa ce ai urmat acesti pasi, atucni va trebui sa mergi cu acesta la un medic veterinar. Acesta ar putea sa fie bolnav, sau mancare pe care o dai iepurelui poate sa nu ii convina organismului animalului.

Previous postCum sa iti pregatesti picioarele pentru mersul pe munte Next postCum sa masori distanta interpupilara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close