Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mentii casa curata daca detii un animal de companie – CumFacSa.ro

Cum sa mentii casa curata daca detii un animal de companie

Unelte articol

Daca ai o mare nevoie de a face curat in casa atunci cand detii un animal de companie, atunci acest articol este potrivit pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Aspirati zonele obisnuite aproape in fiecare zi daca sa poate. Chiar si daca faceti curatenie cate doua minute este foarte bine. Aspirati si faceti curat in zonele in care vedeti ca animalul petrece cel mai mult timp.

 2. 2

  Stergeti mobila cu o solutie special creata pentru curatirea mobilei. Acelasi lucru il puteti face si cu parchetul.

 3. 3

  Periati si pieptanati in mod regulat animalul de casa (afara daca este posibil) astfel incat sa nu lase parul in exces in apartament la dumneavoastra.

 4. 4

  Folositi un sistem de filtrare al aerului. Acest lucru este recomandat in special daca vreti sa aveti un aer curat si proaspat in apartament la dumneavoastra.

 5. 5

  Aerisiti casa cat mai des pentru a scapa de mirosul de animal.

 6. 6

  De regula covoarele si carpetele se umplu de parul de la animalele de casa. Depuneti mai mult efort pentru a le curata de fiecare data cand faceti curat in casa.

Previous postCum sa mangai o pisica in locurile potrivite Next postCum sa mentii un crab cat mai sanatos

Related Posts

Posteaza un comentariu


close