Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mentii o testoasa cat mai sanatoasa – CumFacSa.ro

Cum sa mentii o testoasa cat mai sanatoasa

Unelte articol

Iata cateva sugestii de care poti tine cont daca vrei sa maresti durata de viata a broastei tale testoase.

Pasi

 1. 1

  Cumpara broasca testoasa de la un crescator de incredere, pentru a te asigura ca aceasta este foarte sanatoasa cand o cumperi.

 2. 2

  Cumpara un acvariu cat mai mare pentru broasca ta testoasa. Pentru o testoasa ajunsa la maturitate, vei avea nevoie de un acvariu cu un volum de cel putin 500 de litri.

 3. 3

  Cumpara echipamente foarte bune de filtrare a apei. Astfel, nu vei fi nevoit sa cutati prea des acvariul si vei oferi un mediu cat mai curat si cat mai sanatos broastei tale.

 4. 4

  Ofera testoasei o dieta cat mai echilibrata, respectand urmatoarele proportii : 50% plante si legume, 25% mancare din magazin si 25% proteine. Un pui de testoasa ar trebui hranit zilnic, pe cand o testoasa ajunsa la maturitate ar trebui sa fie hranita odata la fiecare 2-3 zile, pentru ca aceasta sa nu devina obeza.

 5. 5

  Asigura-te ca poti sa montezi langa testoasa o lampa de caldura precum si o lampa cu lumini ultraviolete.

 6. 6

  Monitorizeaza permanent temperatura apei si incearca sa o mentii intre valorile de 25-28 grade Celsius.

Previous postCum sa obtii metabolismul unui adolescent Next postCum sa iti speli hainele atunci cand calatoresti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close