Cum sa scapi de purici intr-un mod natural

Unelte articol

Daca ai observat ca numarul de purici din casa ta creste pe zi ce trece, atunci va trebui sa iei cateva masuri pentru a scapa definitiv de purici.

Pasi

 1. 1

  Spala folosind masina de spalat toate asternuturile de pat din casa ta. De asemenea, poti sa pui la spalat si paturile sau asternuturile care stau pe fotolii sau pe scaune.

 2. 2

  Aspira prin toata casa, pe toate podelele, in toate colturile, chiar si pe pereti.

 3. 3

  Curata toate locurile din gradina casei tale, in special locurile in care sta animalul tau. Tunde iarba, sau tine-ti animalele departe de acele locuri.

 4. 4

  Fa o baie animalului tau de casa. Clateste-l si apal-l cat mai bine folosind un sampon anti-purici.

 5. 5

  Perie animalul tau de casa folosind o perie pentru purici. Peria aceasta va avea dintii foarte desi si foarte apropiati unul de celalalt, pentru ca atunci cand dai cu peria prin blana animalului, aceasta sa poata scoate puricii la suprafata.

 6. 6

  Cumpara de la un magazin de animale sau de la un medic veterinar o zgarda anti-purici.

 7. 7

  La fel, mergi la un medic veterinar si cumpara de la acesta o solutie anti purici si foloseste-o pe cainele tau conform indicatiilor date de medicul veterinar.

 8. 8

  Daca tot mai vezi purici dupa ce ai facut curat in toata casa, atunci va trebui sa repeti pasii care descriu curatenia in mod regulat, pentru a te asigura ca vei elimina de tot puricii din casa.

Previous postCum sa scapi de pisicile care s-au adapostit in gradina la tine Next postCum sa scapi de vrabii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close